Nejnovější recenze ze sekce Hokejové chrániče holení
- Dobře se zapíná
- dobře sedí a dostačující ochrana
- na noze drží bezvadně, není potřeba izolepa
- "chytrá" pěna chrání koleno
- kolena jsou přišitá křivě
- na pár místech se páře šití
Vzhledem k ceně nejsem moc nadšený z kvality. U obou chráničů je koleno nakřivo přišité a na pravé straně jak u levého tak u pravého kolene se plast při ohybu dře o pěnové polstrování. Možná to v praxi nebude moc vadit, ale tohle mě zklamalo. Další věc je, že na několika místech není nit nijak zapravena a stačí párkrát zavadit, zatáhnout a nit se z chrániče vyvléká. Takže jsem zvědavý, jestli se nerozpadne jako moje předchozí Bauer S150 za poloviční cenu. Na druhou stranu komfort a fixace je příkladná a ani nepořebuju používat izolepu. Ochrana je taky na vysoké úrovni díky použití D3O na koleni a lýtku. Vlastnostmi jsem spokojen, kvalita výroby je pouze průměrná.
- dobrý
- nevím
- Lehké
premiera teprve bude
- Produkt splnil funkci
Super sprzęt w super sklepie.
Chrániče helní jedna z potřebných věcí na rybníkářský hokej. Nebolí to :o)
byly pro manžela, je spokojen
- Holeně perfektně sedí, není potřeba používat pásku. U předchozích holení jsem páskou přelepoval jak chrániče (na dvou až třech místech), tak i jednou přes štlupny. S těmito chrániči přelepuji pouze štlupny ( pro sychr).
- Zatím nejlepší holeně,které syn měl
vše ok
- Lehké, perfektně sedí
- kvalita
- lehké,dobře chránící
- Super holeně, výprodej dnes již staršího modelu (takže cena je nižší)
- Bohužel nesedla velikost (9" - přes jazyk by kluk v šesti letech (114 cm) potřeboval 10")
- Dobré chrániče.
spis pro ochranu kolene , zcatecnik .nevim,byl pouzit kratce,chybi mi tam jeste jeden pasek na fotkach to nejde poznat
- Kvalita
Zobrazuji 81 - 100 ze 200 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...10 Další »