Nejnovější recenze ze sekce Hokejové chrániče holení
- Dobra ochrana pro juniorske hrace
kvalita ypracování
Reebok 20K SR
Přidáno: 19. června 2017
(naposledy upraveno 19. června 2017)
Zakoupeno v EXESPORT.NET
- Top!
- No
Pro!!!
- Perfektně sedí, lehký, super upevnění!
Zkoušel jsem více značek, ale tohle je TOP...Vyzkoušíte a uvidíte :-)
- dobrá kvalita
- Za tu cenu velká paráda
Super chrániče pro amatéry co si jdou jednou za čas zahrát
- Velmi dobré zpracování chráničů,perfektně padnou na nohu.
- Vřele mohu všem doporučit,jak amatérům,tak profi hokejistům.
- S výrobky BAUER jsem 100% spokojen
Nic lepšího jsem na nohou zatím neměl.
- pro hobby dostačující
použito na hobby hokej = super
Padne jako ulitý
- super cena za výbornou kvalitu -český výrobce
výborný
V recenzi e-shopu psali ze jsou pro hrace s malo osvalenymi lytky, coz odpovida. Proto jsem je kupovala. Ale netusim jak se to posuzuje. Sedi dobre
- lahke a pohodlne
- asi nic
super volba
- Super chrániče. Skvělá ochrana lýtka.Skvělé zapínání.
Super chrániče. Skvělá ochrana lýtka.Skvělé zapínání.
- Nejnižší cena oproti konkurenci.
Nejnižší cena oproti konkurenci, top model profesionální třídy minulé série, který nyní nahradil Vapor 1x.
Rozhodně doporučuji ostatním, několikrát jsem nakupoval přes internet nebo osobně v ČB.
Kvalitní již léty ověřený "značkový obchod", který má výhodu i kamenných prodejen v ČB, Praze atd.
- Kvalita
Velmi dobrá kvalita vyrobku
- perfektně drží na noze
- nové technologie
- ochrana
- celkové zpracování
- Vyšší cena.
Jak vezmete do ruky CCM ULTRA TACKS je hned jasné, že tady teda nikdo na materiálu nešetřil. Ve všech ostatních dílech výstroje se výrobci snaží vše odlehčovat, u těchto holení masa plastu a vnitřního polstru nenechavá nikoho na pochybách, že vás chránit budou a to maximálně.
Mají dvě přezky, hlavní na lýtko, která uzavře zadní díl chrániče tak, že nebudete mít problém ani s bočním nástřelem puku. Ta druhá, brání jakémukoliv pohybu chrániče na noze. Pásku už dlouho nepoužívám, jen na suchý zip a to v tomto případě úplně odpadá – holeně se prostě nepohybují, drží jako přibité, krásně obepínaji brusli v předu i na bocích.Už žádné ničení bruslí!
Celá konstrukce je z anatomicky tvarovatelného pružného plastu, boční chrániče lýtka a okolí kolene ze speciální HD pěny.
Tak jako celá řada CCM Ultra Tacks je i tento díl výstroje opatřen inovativní technologií D30, v tomto případě je jako polstrování jamky kam zapadá kolenní kloub.
Patentovaný systém D30 absorbuje do sebe veškerou energii nárazu a nepouští ji dál do těla. Holeně jsou to opravdu parádní, maximální ochrana, pohyblivost, nové technologie a špičkový design. Musím říct, že z tohoto dílu výstroje mám asi největší radost.
Vřele všem doporučuji. Jen kdyby byly o trochu levnější. Ale za těch pár peněz na víc rozhodně stojí.
Více zde: http://www.hobbyhokej.cz...
- lehké
- perfektně sedí (obepínají nohu)
- dobře vyřešené upínací pásky
Dobrý poměr cena/kvalita. Jsou velice lehké, tvarované přesně na nohu, kolení kloub zapadá do jamky a pásky na suché zipy jsou do kříže, takže chránič dobře drží.
super
CCM Tacks 6052 SR
Přidáno: 18. února 2016
(naposledy upraveno 18. února 2016)
Zakoupeno v HokejováOpice.cz
- Lehké,skvěle padnou,!!
- Dobré ceny
- Dobrá komunikace
- Přehledný e-shop
Jsem spokojen s nákupem.
Zobrazuji 121 - 140 ze 200 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...10 Další »