Nejnovější recenze ze sekce Hokejové chrániče holení
Stredná trieda, kvalita podľa očakávania
Ešte som ich nevyskúšal ale doporučili mi ich spoluhrači
Chránič dobře sedí, jednoduché upínání na suché zipy, má i boční výztuhu (z vnější strany holeně).
- rychle dodání vše ok
- Kvalita/cena
- cena a kvalita
- Dobre chrani
- Poutka na poveseni pri suseni
- Dva suche zipy chranic dobre drzi na noze
Pri oblikani davam holenni chranic pres brusli a po nekolika hokejich se mi uz zacina soupat ve spodni casti v miste kontaktu s brusli. Co jsem se bavil s ostatnimi tak je to pry normalni.
- Výkon
- Perfektně sedí a chrání.
- Dobrý vzhled.
velmi měkké, komfortní, dobře sedí na noze
- suchý zip z utahovacího pásku se ihned odpáral, navíc je na tenké trojcípé punčošce, která dlouho nevydrží.
- Tento produkt je pro amaterský hokej.Cena produktu je velmi dobrá a doporučuji hráčům amaterského hokeje.
- Materiály
- Celkové zpracování by bylo dobré až na jednu vadu, možná to byla vadná série, neboť jsem měl v rukou dva páry a u obou byla stejná vada na stejném jednom levém chrániči viz následující popis:
- Konkrétně u levého chrániče a na jeho vnější straně kolene je obloukový lem polstrování který má opisovat skořepinu (skořepina je do něj zasazená - měla by být jako u vnitřní strany kolene , stejně jakou na obou stranách pravého chrániče, který je v pořádku) leč tento lem je v tomto případě schován pod skořepinou, čímž vytváří ze vnitř obloukovou nerovnost celého polstrování na té zmíněné vnější straně kolena a pravděpodobně bude nepříjmně tlačit počas používání.
- To stejné u druhého páru, který mi byl nabídnut, jen to polstrování bylo správně jen asi v délce 4cm, a dál opět daný lem mizel pod plastovou vnější skořepinou chrániče !
Suma sumárum takové chrániče, takové materiály, taková cena to vše versus bída v jednoum místě zpracování, což neodpovídá ceně ani kategorii A1 :) bohužel, je to možné že se jednalo jen o špatnou serii při výrobě, ale i tak měla by tam být všude na každém výstupu/vstupu nějaká kontrola kvality, žel tady asi selhání.....
_____
Co se týče doporučení doporučil bych, ale pozor při přebírání.
No a nebuďte překvapení hmotností, ta odpovídá použitým soudím kvalitním materiálům, včetně použitého šití/nití.
( 1ks - cca 0,75kg, oba dva chrániče tedy cca 1,5kg )
- Váha odpovídá použitým materiálům, tedy určení hobby hokej.
- Na švy, sešití vnější umělohmotné skořepiny, v oblasti kolene, a vnitřního polstrování chrániče jsou použity slabší nitě ( "ostré, řezací" ) které by mohly časem snad i polstrování prořezat, no uvidíme.
- Rovněž se šetřilo i na odnímatelné vnitřní výstelce, pokud byste hledali na vnitřní straně v oblasti kolene suché zipy na držení výstelky tak je nehledejte, drží ji jen jeden suchý zip v oblasti holeně.
- Cena, vzhledem k materiálům, šetření a použití, je dle mého názoru hodně vysoká. Spíše přijatelnější, odpovídající by byla v rozmezí 700 - 900,- Kč .
- Na to, že jde o made in Vietnam, je cena opravdu vysoká,
- pokud by tam byl nápis made in USA, tak to by byly asi tisíce ne?, za dva kousky vypolstrovaného plastu???
Vyplatí se počkat na prodejní tzv. akce zn. výprodej, kdy se cena po delší době trochu přiblíží té přijatelné, iodyž pořád ne té odpovídající.
- nízká váha
Padnou
- Úroveň ochrany, kvalitní provedení
- Vyšší cena.
dobře drží na nohou
- robustní, zesílení z boku na lýtko
Zobrazuji 61 - 80 ze 200 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...10 Další »